Můj kousek štěstí

Manžel si jí vůbec nevšímá?

Stačí zveřejnit odvážnější fotku a ctitelé se předhánějí, copak to manželovi nevadí?

Hvězda seriálu Co ste hasiči nedávno předvedla na sociálních sítích postavičku jen ve spodní prádle a vzbudila údiv i žárlivost. Lucie Benešová (49)  vypadá výborně a strčí do kapsy i mnoho mladších žen, které jí její figuru mohou jen závidět.

Objevily se však i komentáře, že si svým předváděním na internetu jen něco dokazuje. Možná se tím snaží dát najevo lhostejnému manželovi, že ji ani zdaleka nemá tak jistou, jak si třeba až dosud myslel.

Herec si prý své atraktivní manželky málo všímá. O krizi s Tomášem Matonohou (52) se spekuluje už několik měsíců.

Vlastně prakticky od léta, kdy měli podle některých indicií trávit i dovolenou odděleně. Zlé jazyky pak tvrdí, že jsou už spolu jen na oko a dali si před nějakou dobou volnost.

Pak by odvážné fotky Benešové najednou dostaly úplně jiný nádech. Mohlo by to znamenat, že vyráží na lov a dává jiným mužům najevo, že u ní mají šanci.

To se ale nezdá jako příliš pravděpodobná varianta. Spíš to opravdu vypadá, že chtěla „lehce“ naznačit, aby si jí Matonoha víc všímal a uvědomil si, že je stále žádoucí. Což je bezesporu fakt, snad si ho manžel hodně rychle uvědomí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden