Moje šťastná hvězda

Manžel už ji přestal bavit?

I to nejharmoničtější manželství může utrpět šrám v podobě nudy a stereotypu.

Jsou spolu přes 44 let. Jenže opravdu spolu bývají málokdy, Vyhýbá se snad JANA PAULOVÁ (66) svému manželovi MILANU SVOBODOVI (69)?

Manželství herečky Jany Paulové (66), která se divákům vryla do paměti třeba i rolí v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, trvá už neuvěřitelných 44 let. Manžel Milan Svoboda (69) byl ale celé roky tak trochu na druhé koleji. 

A možná, že by jim tenhle stereotyp vydržel, jenže události posledních dvou let zamíchaly kartami a ukázaly ošklivou pravdu. Mají si tihle dva ještě vůbec co říci?


Na tohle nebyli připraveni

Paulová se nikdy netajila tím, že volné chvíle ráda tráví bez manžela, ideálně ve společnosti jedné z dcer nebo úplně sama. Ostatně její cesty do exotických a mnohdy nebezpečných zemí se staly legendární.

S podobným životním stylem ale zahýbala celosvětová pandemie koronaviru a herečka byla najednou tak trochu uvězněna doma, po boku svého životního partnera.

Ačkoli i v téhle situaci si uměla najít aktivity a vrhla se na režírování divadelní hry. I tak ale musela doma trávit víc času, než byla doposud zvyklá. 

Neumí spolu trávit čas?

„Mnoho hodin scrabblu jsem odehrála se Svobodou. Myslím, že už ho to trošku nebaví,“ prozradila Paulová, jak s manželem trávila dlouhé dny, kdy se nemohla věnovat svým zálibám. 

„My vlastně máme opravdu důsledně celý život jiné koníčky, což nás ale drželo pohromadě, protože jsme si o nich vyprávěli, tak jsme jeden druhého neobtěžovali tím, že jsme potřebovali tu přítomnost, ale teď ho k tomu scrabblu potřebuju, protože nikdo jiný to se mnou nechce hrát,“ říká Paulová a možná tím nevědomky prozradila daleko víc, než původně chtěla.

Opravdu jejich vztah víc než čtyři desetiletí stál pouze na tom, že spolu nemuseli být a žili jen z vyprávění? Nebylo by proto divu, kdy teď jejich manželství opravdu procházelo tak vážnou krizí, jak se v jejich okolí říká.

Nastěhuje si k sobě dceru

Paulové teď ale svitla naděje, že se její společný čas s manželem znovu výrazně zkrátí. Část léta u nich doma totiž stráví jejich mladší dcera Aněžka (33), která každým dnem přivede na svět svoje první dítě.

A protože Paulová na rovinu přiznává, že ji s dcerou stále pojí pupeční šňůra, je jasné, že teď žije jen touhle radostnou událostí. A kromě jiného  vnoučátko bude jistě vítaným tématem, které bude mít konečně s manželem opravdu společné.

A hned jak to situace ve světě aspoň trochu dovolí, balí si Jana kufry a hodlá vyrazit za starší dcerou Adélou (43).

Ta spolu s manželem žije v Indii, kde staví školy pro sirotky.Tahle cesta bude pochopitelně opět bez Svobody. Možná že herečka doufá, že návrat ke starým pořádkům by jim vztah přece jen ještě mohl zachránit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden