Můj kousek štěstí

Manžel vyměnil rodinu za milenku

Jasným důkazem, jak moc ovlivnila nová známost Jakuba Prachaře (36) svědčí i to, že se jeho blízcí o této skutečnosti dozvěděli až z médií. Že se nesvěřil své manželce Agátě je celkem pochopitelné, o ničem však neměla tušení ani jeho slavná máma Dana Batulková (61). „My nic nevíme, Jakub se nesvěřuje. Je to kluk,“ krčila rameny viditelně smutná herečka. Ačkoli se veřejně nijak zvlášť neprojevuje, krach synova manželství ji údajně velmi zasáhl a trápí se. Podle lidí z okolí páru navíc kašle na rodinu a zaslepený láskou má oči jen pro svou milenku Denisu Dvořákovou (28).

  Nechce vztah zachránit

Zatímco Agáta chtěla ještě manželství zachránit, její manžel dal jasně najevo, co si o tom myslí. O svou rodinu, dokonce ani o svou jedinou dcerku Miu (2) nejeví zájem a místo, aby se snažil vztah urovnat, věnuje se jenom Denise. Modelka ho evidentně úplně očarovala a Jakubovi je prý jedno, že ubližuje lidem kolem sebe. S blondýnkou se beze studu ukazuje ruku v ruce na veřejnosti. Agáta, dcera Veroniky Žilkové (58) s médii o krizi téměř nemluví a o rozvodu už vůbec ne. Zato Jakub vesele hlásá do světa, že bude už brzy svobodný. Batulková prý není chováním syna nijak nadšená, přesto není na ničí straně.

Vyhlásila jí válku

Podle Agáty si milenka jejího muže jen vybíjí zlost na ní a jejích dětech. Denise vzkázala, že by si měla uvědomit, že je to stále ještě její manžel a otec dětí. Obviňuje modelku, že jim rozvrátila rodinu. Je s podivem, že má Dvořáková na něco takového vůbec žaludek, vždyť ona sama si prošla něčím podobným. Tři roky po svatbě ji totiž opustil manžel Martin Hromkovič (37) kvůli jiné ženě. Mstí se teď snad Agátě za své vlastní neštěstí? Bude Agáta bojovat? Zatím to tak nevypadá. Na internetu používá opět své dívčí jméno Hanychová.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden