Můj čas na kafíčko

Manžela k životu vůbec nepotřebuje

Ačkoli slovenská herečka Soňa Norisová (46), která zářila v seriálu Modrava, působí velice žensky a sexy, tak prý má v sobě dost mužské energie a dokáže se o sebe postarat úplně sama. Už v dětství se chovala jako kluk a byla pěkný raubíř.

Střílela z luku, lezla po stromech a stavěla bunkry. Svou mužskou osobnost si přenesla i do dospělosti, proto o sobě tvrdí, že chlapa k životu nepotřebuje. „Nevím, jestli je to feminismem, nebo vymíráním opravdových gentlemanů, ale hodně věcí zvládám sama. Nikdy jsem nepotřebovala chlapskou sílu, mám té vlastní dost,“ svěřila se Soňa, které je prý docela nepříjemné, když jí sem tam pomůže nějaký muž s kočárkem do tramvaje.

Nestojí o muže gentlemana?

Sama si své chování vysvětluje tím, že muži dle jejího názoru přestali být v průběhu doby gentlemany a ženy se tak musely naučit být více soběstačné. A muži se pak na základě toho do žádné angažovanosti ani nehrnou. Sama však doma jednoho gentlemana má, aniž by o to stála. U něj jí to ovšem nevadí, protože je prý gentlemanem tak nějak při - rozeně. Jak se spolu vlastně seznámili? Herečka prozradila, že to bylo přes práci. Nejdříve byli dlouhou dobu přátelé a pak z toho vznikl vztah. Na svého muže je podle všeho hrdá, protože ji bere takovou, jaká je. A dokázal dokonce skousnout i to, že Soňa je takový generál, který s ní rád občas doma poměřuje síly.

Vše nechala na něm

I když má herečka své chyby a stejně tak i její partner Adrian Rajter (51), tak se prý ve vztahu snaží dělat kompromisy. Takže navzdory všem případným těžkostem v jejich životě v sobě mají velkou oporu. Soňa si prý velmi váží, že ji partner podporuje v její nabité herecké kariéře a nikdy jí ani nebránil, aby pracovala v Česku, přestože to pro něj znamenalo, že se o chod bratislavské domácnosti a o syna Michaela (13) musel starat sám.

„Jenom díky fungujícímu zázemí si dovolím pracovně kompilované výjezdy. Oba moji chlapi to už umí přežít,“ svěřila se Norisová. Soňa se v České republice nejvíce prezentovala jako představitelka Jany Vinické ze seriálu Modrava. Seriál sice na televizní obrazovce skončil, ale už teď se hovoří o natáčení další řady. Tentokrát ovšem bez herce Jaroslava Satoranského (79), který ze seriálu odchází. To Soňu mrzí, protože se jí s ním skvěle pracovalo a velice ho obdivovala nejen pro jeho herecké zkušenosti, ale také pro jeho pokoru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden