Můj kousek štěstí
Manžela Kostkové nahradil milenec?
Hroty lásky
Manžela Kostkové nahradil milenec?

Vypadá úžasně, prý je za tím nový objev. Její režisér je možná na druhé koleji. Povídalo se, že herečku a moderátorku podváděl. Možná už to nechtěla dál snášet a zařídila se po svém.

Vyzkoušela si roli modelky, nafotila kolekci oblečení podzim/zima a spousta lidí nevycházela z úžasu. Jak je možné, že Tereza Kostková (48) vypadá tak skvěle, ptali se. Podle mnohých to má logické a z jistého úhlu pohledu velmi příjemné vysvětlení.

Krásná brunetka si prý našla kamaráda. Muže, ke kterému nejenže vzhlíží jako k přirozené autoritě, ale podle všeho se mu může vyplakat na rameni, když je třeba, vypovídat se, svěřit. Tedy všechno to, co asi už doma nějaký ten pátek nemá.

S Jakubem Nvotou (47) na tom dle některých informací nejsou dobře. Bylo by však příliš jednoduché ukázat prstem na Kostkovou a říct, že má milence a boří rodinu. Zaprvé není vůbec jisté, jestli to milenec je, opravdu může jít pouze o kamaráda.

Navíc to byl Nvota, který se podle všeho své drahé polovičce odcizil jako první. Mnohokrát se spekulovalo o tom, že jezdí až příliš často na Slovensko, aby šlo jen o pracovní záležitosti. Prý si tam kohosi našel a skloňovalo se jméno jeho někdejší partnerky, hudebnice Ľubici Čekovské (48).

Podváděná?

Kdoví, jak tyhle povídačky Kostková nesla. Možná s úsměvem na rtech, ovšem s bolestí v srdci. Třeba mu nějakou dobu zálety tolerovala s vidinou toho, že čas všechny rány spraví.

Což se ale asi nestalo. Pak by se nikdo nemohl divit, kdyby jí došla trpělivost a hlavně síla stále bojovat, a také si někoho našla. Navíc to ani nemusela plánovat.

Vyčerpaná z věčného snažení by mohla snadněji skončit v náručí někoho, kdo by jí nabídl pravý opak – tedy útěchu a porozumění. Mnohokrát se také stalo, že takový „hodný“ chlapík využil momentální slabosti ženy, aby ji alespoň na nějakou dobu získal pro sebe.

Těžko říct, jestli to je i případ Kostkové. Pro herečku může být situace o to horší, že už má za sebou jeden rozvod.

Navíc se povídalo, že režisér Petr Kracik (66) ji podváděl. Takže jestli teď ze všech stran slýchá, jak má Nvota určitě jinou, může to pro ni být opravdu složité.

Jak mají o vztah pečovat?

Prožívat podruhé tu samou bolest, to jí asi nikdo nepřeje. A bylo by pochopitelné, kdyby v takovém případě dělala všechno proto, aby nemusela zažít druhý rozvod. Někdy ale bohužel není zbytí.

Přitom by možná stačilo na chvíli vypnout, odjet s manželem někam daleko, kde budou jen oni dva. Věnovat se jeden druhému a vzájemné lásce.

Vzhledem k pracovním závazkům obou to však zřejmě není tak snadno proveditelné. To je nakonec může přijít draho.

Související články
Přistihla Vydru s milenkou a vyhodila z domu?
premium
Smutný konec má údajně dlouholeté manželství Jany Bouškové (70) a Václava Vydry (68). Povídá se, že ho měla jednoho večera přistihnout doma s mladší milenkou. Je to pravda, nebo jen další povídačka? Tak tohle asi nikdo nečekal. Herečka ze seriálu Policie Modrava Jana Boušková (70) je na dně psychických sil, protože jí měl její dlouholetý manžel, herec Václav Vydra (68), zlomit srdce. […]
Moje šťastná hvězda / 22.10.2024
Velmi často Jitka Moučková (45) dabuje například americkou krásku Scarlett Johansson (39). Ale jen málokterý divák tuší, že i ona sama je velmi atraktivní žena.  Drsná kriminálka se jí dostala pod kůži Její sympatický hlas si vybavíme hlavně ve spojení se servírkou Penny z oblíbeného komediálního seriálu Teorie velkého třesku. Herečka má prý s Penny hodně společného – […]
reklama
S manželstvím Jany Švandové to vypadá bledě!
premium
Jana Švandová (77) je prostě k nezastavení. Jenže kvůli práci to prý v jejím manželství poslední dobou dost skřípalo. Teď se ale zdá, že si Pavel Satorie (74) konečně dupl a prožije se svou láskou podzim života podle svých představ! Za tři roky oslaví neuvěřitelnou osmdesátku. Jana Švandová (77) by ale s přehledem strčila do kapsy i o desítky let mladší […]
Svými výroky účastnice letošní StarDance uvádí fanoušky do rozpaků. Na svůj někdejší pobyt v Kanadě Lucie Vondráčková (44) vzpomíná s velkou křivdou! U plynula od té doby už řada let a nyní si má užívat lásku mladíka Zdeňka Polívky (26), přesto je zpěvačka stále plná emocí. Negativních! Ač její pobyt v Kanadě po boku bývalého  […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz