Můj kousek štěstí

Manžela si musí Kostková hlídat! Nevěří mu?

Donedávna se spekulovalo také o tom, zda neplánují potomka, teď mají asi jiné starosti...

S prvním manželem, režisérem Petrem Kracikem (65), jí to nevyšlo, protože jí prý byl nevěrný. Rozvod byl nevyhnutelný, na vztahy ale Tereza Kostková (47) nezanevřela, naopak.

Hvězda seriálu Jedna rodina se záhy vrhla do dalšího vztahu, s dalším režisérem. Jenomže si asi naběhla. S Jakubem Nvotou (46) podle všeho prožívá prakticky totéž, co s Kracikem.

Je to otázka důvěry. Tentokrát musí podle všeho bojovat s manželovou bývalou partnerkou muzikantkou Ľubicou Čekovskou (48). Nvota se s ní údajně vídá, když je pracovně na Slovensku.

Dokonce se šušká, že někdy pod záminkou pracovních povinností jede pouze za ní. Kostková může mít nervy na pochodu. Sama přiznala, že se na manžela chodí často dívat do divadla.

Je možné, že má strach a chce si ho raději co nejvíce kontrolovat. Červíček pochybností tak, zdá se, hlodá. Jestli začne mít Nvota pocit, že mu manželka nevěří a sleduje ho, tak třeba o to víc začne zatloukat.

A může být i hůř. Moderátorka StarDance pak na truc může hledat útěchu také v jiné náruči. Najednou by se dostali do začarovaného kruhu, ze kterého by se jim už vyskakovalo jen velmi těžko.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden