Moje šťastná hvězda

Manžela vášnivě milovala, i když to byl cholerik

Moje šťastná hvězda

Haška ctila, přestože se občas hádali. I tak ale prožili dlouhé manželství, které ukončil až jeho odchod do hereckého nebe.

Do svého staršího manžela se Dana Syslová (78) zamilovala v prvním divadelním angažmá. Ze začátku jí tak trochu suploval otce, z čehož se stalo hodně italské, ale krásné manželství.

Manželské spolužití Dany Syslové (78) s jejím mužem Vlastimilem Haškem (†63) trvalo dlouhých 23 let, nicméně ne vždy to bylo soužití harmonické a klidné. Hašek sice často hrával rozvážné a moudré chlapíky, ale ve skutečnosti byl cholerik, který se často rozčiloval kvůli každé hlouposti.

A zvláště v pozdějších letech jejich manželství i herečka občas vyletěla, protože měla svůj názor a nenechala si nic líbit. Pro jejího muže to musela být ne vždy příjemná změna, protože když se s ní seznámil, jeho mužskou

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden