Moje šťastná hvězda

Manželce se už nelíbí?

Kraus nečekaně změnil svou vizáž. Co za jeho náhlou proměnou stojí?

Před pár dny se konečně dočkal. Moderátor JAN KRAUS (66) znovu rozjel svůj pořad Show Jana Krause. Dlouhá pauza s sebou přinesla i jisté změny, včetně jeho vzhledu, se kterým má mít jeho žena IVANA CHÝLKOVÁ (56) problém.

Svým pořadem baví diváky už pěknou řádku let a není divu, že mu natáčení scházelo. Herec a moderátor Jan Kraus (66) začal před pár dny znovu natáčet svůj pořad Show Jana Krause a dočkal se velmi milého přivítání od diváků.

Jejich potlesk trval déle než kdy předtím, ale byli i trochu zaskočeni tím, jak Kraus vypadal. Moderátor si totiž nechal narůst plnovous a tím své fanoušky rozdělil na dva tábory. Jedni říkají, že moderátor vypadá hrozně, ti druzí jsou zase z jeho proměny naopak nadšení.

Na vyprodaný sál bude muset počkat

Kraus je zvyklý, že lístky na jeho natáčení jsou vždy vyprodané během několika hodin. Teď tomu tak ale nebylo a nejspíš ještě pár týdnů či měsíců nebude. S tím Jan počítal dopředu a jeho nová vizáž tak mohla být jen záměrem.

Přece jen za ta léta, co pořad uvádí, moc velkou změnou neprošel. A nyní, když je krize, možná chtěl show něčím trochu ozvlášnit a oživit. Je to sice pěkný marketingový tah, ale co na jeho proměnu říká Ivana Chýlková (56)?

Ivana není zrovna fanynkou vousatých mužů, a když s tímto výstřelkem přišel její choť, měla být dost naštvaná. Možná jí přišlo, jako kdyby jí to Kraus udělal naschvál, když ví, jak moc plnovousy nesnáší.

Měl snad herec ještě jiný důvod, proč svůj vzhled změnit? Proslýchá se, že by za tím mohla stát mladá milenka.

Vyčítá mu nevěru?

Už před pár měsíci řešili manželé problém ohledně nevěry a málem je to i rozdělilo. Nakonec se ale oba rozhodli to spolu ještě zkusit, i když Ivana doteď svému muži údajnou nevěru vyčítá. Teď si to Kraus asi ještě více zavařil a manželka ho nyní bude zřemě bedlivě sledovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden