Můj čas na kafíčko

Manželé Beckhamovi mají miliardy, ale pod stromeček si dávají pyžamo nebo ponožky!

Můj čas na kafíčko

Nevěru vyřešila pár fackami, krizi překonali a jejich vztah ještě posílil.

Vztahy dvou velmi slavných lidí bývají vždy pod drobnohledem médií. David Beckham (45) je legendárním fotbalistou, jeho manželka Victoria (47) zase slavnou zpěvačkou. Ani celebrity se ale nevyhýbají obvyklým problémům.

Někteří lidé se musí k úspěchu propracovat doslova ze společenského dna a z ulice. Jiní mají částečně cestičku zametenou, protože se narodí do výhodných poměrů. Victoria Beckham (47) měla štěstí. Patřila do té druhé skupiny.

Oba rodiče podnikali a vydělávali spoustu peněz, takže jejich dcera, která tehdy ještě měla rodné příjmení Adams, si užívala luxusu. Do školy jí tatínek vozil Rolls Roycem, což bylo samotné Victorii hloupé před spolužáky. Raději se nechávala vysadit kousek dál v okolí.

Co trápilo bohatou školačku?

O tom, že Victoria bude směřovat do showbyznysu, měla ona sama jasno už v dětství. Snila o tom, že se stane baletkou. Ačkoliv nijak nestrádala a uměla se předvádět, stejně jí trápily

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden