Můj kousek štěstí

Manželé musejí zatnout zuby

Celou aféru rozpoutal moderátor a podnikatel Miroslav Hejda (37) zvaný Míra. Do pořadu Limuzína s Mírou Hejdou si zve celebrity, což učinil i v případě Ondřeje Brzobohatého. „Jste asi jeden z mála showbyzových párů, které v koroně neotěhotněly,“ vmetl muzikantovi do tváře.

Jako hrdličky

A aby toho nebylo málo, dodal, že Ondřej a Taťána mají málo společných fotografi í na sociální síti.

Zaskočený manžel Miss World 2006 jen lapal po dechu, když poslouchal moderátora, který líčil, že si zpětně na internetu prohlíží, čím se Ondřej baví a co ho zajímá, ale společné snímky s krásnou Táňou mu tam bolestně chybějí. Cožpak spolu manželé netráví volný čas?

Hudebník nedokázal na moderátorovy otázky uspokojivě odpovědět, koktal něco v tom smyslu, že se sociální sítí se skamarádil až v období pandemie a teprve se učí, jak s ní nakládat. Přitom horlivě ujišťoval, že doma je vše v nejlepším pořádku. Neznělo to věrohodně.

Působilo by daleko upřímněji, kdyby jednoduše přiznal, že on a jeho kráska trpěli během stavu nouze ponorkovou nemocí. Diváci by to pochopili, protože ponorku jako Brno má dnes každý, tak proč ne Ondřej a Táňa? Jejich jásavé ujišťování, že i po pěti letech od svatby a celkových osmi letech vztahu cukrují jako hrdličky či, chcete-li, vrkají jako holoubci, vyznívá někdy až křečovitě.

Pořád někde lítají

Na skutečnosti, že Táňa nečeká miminko, na což poměrně nešetrně upozornil Míra, není nic překvapivého. „Asi ještě ne, ještě to chvíli vydržím,“ vesele prohlásila během první vlny koronaviru na otázku, zda se už konečně rozhoupe a rozhodne se být maminkou. Manželství Brzobohatých je dvoukariérové, oba jsou, jak se říká, pořád někde v luftě.

Čoko vítězí

Táňa má spoustu zakázek na reklamní fotografování, Ondřej sní o tom, že některý z jeho muzikálů budou hrát na Broadwayi, a tak létá do USA, často i do Japonska, a nabízí svou práci.

Ti dva kupodivu přiznali, že chodí na terapii. Věří, že jim odborník pomůže udržet manželství. Držíme palce. Nadějný je i fakt, že Táňa navrhuje vlastní čokoládu. Budou-li se manželé uklidňovat touto pochoutkou, třeba se vylepší i jejich vzájemný vztah.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden