Můj čas na kafíčko

Manželka Charlieho Sheena řekla, že se chce rozvést a on na ni vytáhl nůž!

Můj čas na kafíčko

Největší hollywoodský průšvihář bral se svojí třetí ženou drogy.

V životě Charlieho Sheena (55) hrály ženy důležitou roli, nejednalo se ale o žádnou velkou romantiku. Také manželství s Brooke Mueller (43) byl spíš jeden divoký mejdan, kde se odehrávaly brutální věci!

Slavným se stal už otec Charlieho Sheena (55). Herec Martin Sheen (81) měl celkem čtyři potomky, tři syny a jednu dceru. Všichni se nějak prosadili ve filmovém průmyslu, ale na Charlieho bylo nejvíc vidět. Nejprve díky jeho výkonům, potom bohužel kvůli jeho soukromému životu.

Zasnoubení ukončil výstřel

Ve skutečnosti se Charlie jmenuje Carlos Irwin Estevez. Už jako mladý se proslavil díky filmům Četa nebo Žhavé výstřely. Pak k tomu přidal dodnes populární seriál Dva a půl chlapa. Nakonec ale začal čím dál větší pozornost poutat spíše svými skandály.

Jak sám přiznal, jeho postelí prošly během úspěšné kariéry tisíce žen. Spousta jich byla jen na jednu noc, v řadě případů se jednalo i o placené prostitutky. Charlieho život byl zkrátka jeden

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden