Moje šťastná hvězda

Manželka ho drží zkrátka

Otom, že byl kdysi Leoš Mareš (46) králem večírků, není pochyb.


Vždyť i jeho bývalá žena Monika Poslušná (47) se s ním rozešla kvůli mnohačetným záletům. Jenže dnes už je slavný moderátor úplně jiný muž.


Místo toho, aby si s přáteli užíval v barech, chodí z práce rovnou domů a stará se o svou novorozenou dcerku Alex, která se narodila v březnu, a manželku Moniku (41). Ta ho ale také prý drží velmi zkrátka. I kdyby měl Mareš chuť si někam vyrazit, raději ho rychle přejde, protože ví, co by ho pak doma čekalo. 


Snese jí i modré z nebe


Monika je totiž velice žárlivá žena, což už několikrát předvedla, a sám Leoš Mareš se tím chlubil fanouškům na sociálních sítích. Nyní to ale vypadá, že se z Mareše stal i pořádný podpantoflák, který své ženě splní každé její přání. Nedávno si Monika Marešová vysnila velmi drahé a luxusní boty, které téměř nejsou v Evropě k sehnání.


A dala svému manželovi dost jasně najevo, že by velmi ocenila, kdyby jí je sehnal. A světě, div se, jen o pár dní později se v nich ukázala na veřejnosti. A tím to rozhodně nekončí. Co si bude přát paní Marešová tentokrát?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden