Můj čas na kafíčko

Manželka ho naprosto ovládla

Když se herec Oldřich Navrátil (66) podruhé oženil s o deset let mladší Monikou (56), netušil, že se to několik let později tak trochu zvrtne. „Napadlo to před lety mou bývalou agentku, zlatou Hanku Kučerovou.

Jednou mi povídá: „Oldo, já toho mám fakt moc, co kdyby ti dělala agentku Monika?“ přiznal herec den, kdy se poprvé o své manželce dozvěděl. Přestože mu tento nápad přišel poněkud zvláštní, nakonec se mu zalíbil. Rozhodně nepočítal s tím, že mu bude jeho žena plánovat nejen práci, ale i jeho osobní život.

Všechno jí přenechal

Své ženě Monice tak do rukou vložil veškerý svůj volný čas, ale také svoje soukromí. To by většině mužům nebylo asi zrovna dvakrát po chuti, ale Oldřich to má jinak. Prý je za to rád, protože jeho manželka je dle jeho slov laskavá a rozumí svému oboru jako málokdo. Sice má vystudovanou ekonomickou školu, ale je vidět, že má manažerské schopnosti. Navíc prý umí mluvit s lidmi, je svědomitá a svou práci dělá údajně velice dobře. Alespoň si to o ní myslí Oldřich. Je to opravdu tak, anebo už jako mužský pod pantoflem nerozezná realitu od manipulace? Jeho manželka má totiž o všem přehled. Ví o každém jeho hnutí, o každém kroku, protože mu jako jeho manažerka všechno domlouvá a za něj vyřizuje, což je logické.

Je každý den pod přísným dozorem

Na nezvyklý rodinný model, v kterém jednoznačně vládne žena, si asi většina z nás nedovede ani představit, nebo možná dovede, ale nevěří, že by je mohl muž na slovo poslouchat. Olda už si prý na to zvykl a očividně mu to nevadí. „Vyhovuje nám to oběma. Já rozdávám radost a ona to jistí,“ tvrdí herec o jejich vztahu. Je vidět, že své ženě naprosto důvěřuje. A co všechno má vlastně Monika na starost? Oldřichovi hlídá termíny, domlouvá je a všechno se svým manželem konzultuje.

Ten se prý těmito praktickými věcmi nechce zabývat. Prý ho to ani nebaví a neumí v tom chodit, nebo možná ani nechce, když na to má svou manželku. „Monča všechno zvládá s přehledem, protože je to úžasná manažerka,“ tvrdí Navrátil. Ale jaká taková i coby manželka? To už asi méně. Když mu skoro nic nedovolí a na vše se jí musí ptát. To, že mu sice podle jejího plánování nezbývá třeba čas na fotbal, hospodu a posezení s přáteli, ho nijak nepřekvapuje. O svém životě má totiž jenom minimální přehled.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden