Můj čas na kafíčko

Manželka měla s Oldřichem Kaiserem čtvrt století neskutečnou trpělivost!

Můj čas na kafíčko

Nadě Konvalinkové způsobil hodně nepříjemností, ale mnohem více ji prý pobavil.

Skvělý herec a bavič Oldřich Kaiser (65) baví diváky už několik desetiletí. Jeho životem se ale prolínají různé společenské skandály, od závislosti na alkoholu a s ní spojených výstřelků až po nemanželskou dceru.

Houslista se z Oldřicha Kaisera (65) nestal, i když ho k tomu v dětství rodiče nutili. Jednou týdně řadu let chodil brát lekce a zpětně to označuje jako utrpení jak pro sebe, tak pro učitele. Nakonec ale ve stáří přece jen může být za ty lekce vděčný, protože se mu hodily při vystupování na koncertech se současnou partnerkou Dášou Vokatou (67).

Místo hotelu spacáky

Více než hudba lákalo Oldřicha herectví, takže konzervatoř byla jasnou volbou. Vystudoval ji v Brně, potom pokračoval v Praze na DAMU. Velmi rychle se stal hvězdou, mimo jiné i díky filmu Setkání v červenci, kde byl jeho hereckým parťákem tehdy nesmírně populární Tomáš Holý (†21).

Ačkoliv Oldřich navenek působil jako sympatický a bezproblémový mladík, v soukromí trpěl

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden