Moje šťastná hvězda

Manželka miluje plastiky

Své ženě Blažek dopřává vše, co jí na očích vidí, přesto jí stále něco vadí. Co se děje?

FILIP BLAŽEK (47) se nikdy netajil tím, že si rád užíval ve společnosti krásných žen. A proto se jeho žena snaží vypadat mladě.


Jsou to už dva roky, co se tento dlouholetý pár vzal. Od té doby to ale mezi nimi nejspíš skřípe.  Manželka se sebou není spokojená a dává to pořádně najevo. Než se začal natáčet oblíbený seriál Slunečná, bylo uFilipa Blažka (47) a jeho ženy Jolany (41) všechno v pořádku.


Poslední dobou se zdá, že Jolana propadla plastickým operacím.  Filip si vždycky potrpěl na krásné ženy po svém boku, a tak se asi Jolana snaží držet s nestárnoucím hezounem krok. Má strach, že o něj přijde?


Silikony, břicho, nová prsa, a tím to nekončí


Už podstoupila operaci prsou, má na svou štíhlou postavu celkem velké silikony. Nedávno jí manžel k výročí zaplatil plastiku břicha, aby na něm neměla ani špíček. A také jí lékaři spravili rozestupy svalů po dvou porodech. Tím ovšem vůbec nekončí.


„Chce jít na operaci nosu a také si nechat upravit lícní kosti. Pořád přemýšlí, co by si nechala upravit. Je jako posedlá svým tělem,“ prozradil zdroj z jejich okolí. Má pocit, že musí konkurovat krásným ženám, kterých se kolem Filipa rojí pořád víc než dost?


Hvězda primáckého seriálu nějaké aféry pochopitelně popírá. „Jsem sice rád mezi ženami, nikdy s nimi ale nic nemám,“ oznámil herec. Jeho žena má ale zřejmě svoji hlavu.


Syn Lucián ho pojí s bývalou přítelkyní.

Hraje s bývalou přítelkyní

Kromě občasného doprovázení na natáčení a divadelní zkoušky, se mu prý i čas od času podívala do telefonu. Důvod, aby svého muže podezřívala, ale podle všeho nenašla. Když zhruba před dvěma lety zavolali z produkce pohádkovému princi, jestli by si nechtěl zahrát ve Slunečné, byl radostí bez sebe.

Pak ale zjistil, s kým bude skoro denně v kontaktu, a bylo zle. Když se jeho manželka dozvěděla, že bude hrát po boku své bývalé partnerky Lucie Benešové (46), se kterou má syna Luciána (24), začalo mu doma podle přátel hotové peklo.

Jolana si očividně myslela, že by mohla mezi nimi přeskočit opět jiskra a Filip by ji opustil. Nejspíš ji ani trochu nezajímalo, že se ti dva kdysi nerozešli zrovna v dobrém a dodnes je jejich vztah velmi chladný.

„Oba jsme byli mladí a náš vztah byl trošku bouřlivější,“ kápla božskou Benešová. I tak se asi cítí manželka hodně nejistá. Bojí se, aby se sexy herci líbila a nevyměnil ji za mladší. Je ale s podivem, že ji nepřesvědčilo to, že si ji po deseti letech vzal za ženu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden