Můj kousek štěstí

Manželku přepadl na dámském záchodě!

Můj kousek štěstí

Téměř čtyřicet let trvající vztah Dalibora Jandy a jeho manželky Jiřiny začal poněkud kuriózně na dámských toaletách. Ale kdo ví, možná, že kdyby se tehdy budoucí pěvecká hvězda nechopila své šance, dnes by spolu ani nebyli. S ženami to totiž Dalibor v mládí příliš neuměl.

Nedokázal jim prý říkat takové ty hlouposti, které se jim tolik libí. I z toho důvodu ho vždycky předběhli kamarádi a dívku, která se mu třeba líbila, sbalili dřív než on. Naštěstí ale prý brzy pochopil, že holky zabírají i na písničky.

„Většinou jsem jim chtěl zazpívat, protože jsem si myslel, že to pak půjde lépe. Když jí to chytlo u srdíčka, tak pak to bylo skvělé a byli jsme spokojeni oba,“ vzpomínal zpěvák na své mládí.

Musel o ni dlouho bojovat

V roce 1980 žil Dalibor Janda na ubytovně, kde také potkal svou osudovou ženu. Neměl to s ní ale vůbec jednoduché, protože i když se snažil sebevíc, neustále ho prý

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden