Moje sladké tajemství

Manželova náhlá smrt ji srazila na kolena

Ilona Svobodová (59) právě díky seriálu Ulice vstupuje často do českých domovů. Je proto pochopitelné, že její obdivovatelé doslova hltají každou zprávu o jejím soukromí. A také s ní prožívají všechny její osobní úspěchy i trápení.

Rakovina byla nemilosrdná Stejně tomu bylo i v roce 2014, když herečka náhle ovdověla. V následujících měsících bylo vidět, že tato tragedie Ilonou hluboce otřásla. Vždyť svého druhého manžela hudebního skladatele Petra Skoumala (†76) skutečně milovala.

Vše bylo o to horší, že Skoumalova nemoc proběhla extrémně rychle. „Během týdne rakovina zasáhla všechny orgány a přišel rychlý konec, něco takového jsem ještě neviděl,“ řekl pak jeho mnohaletý kamarád Jan Vodňanský (78).

Velké boje o dědictví Naštěstí měla herečka v té době velkou oporu ve svých dvou dětech, a také plno práce při natáčení Ulice. Bohužel, milované herectví nedokázalo Ilonu ochránit od nekonečných bojů o dědictví po jejím zesnulém manželovi.

„Petr neměl totiž jenom mě,“ vysvětlovala pak sama herečka a dodávala, že je to u nich stejné jako v mnoha jiných rodinách. Její manžel totiž nezanechal závěť. Znovu se zamilovala Tím spíš, že těch příbuzných bylo opravdu mnoho.

Skoumal měl totiž kromě Ilony, své manželky, také jednu exmanželku, utajovaného syna Davida a bývalou přítelkyni Táňu Fischerovou (72), s kterou měl syna Kryštofa (43). Svobodová nakonec všechny tyto nepříjemnosti ustála, a po dlouhém truchlení chytla druhý dech.

Před dvěma lety se dokonce přiznala, že je znovu zamilovaná do tajemného architekta Petra. Měla vysoké nároky Později herečka svým fanouškům vysvětlila, že měla při hledání nové lásky vysoké nároky. „Potřebuju partnera, se kterým si můžu popovídat, když přijdu domů po představení, bavit se s ním o divadle, výstavách, světě kolem nás,“ tvrdila Ilona a okamžitě šťastně dodala, že její nový partner toto vše splňuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden