Můj kousek štěstí

Manželovi dělá samé naschvály?

Hrušínská je šťastná, že se jí díky roli v Ulici konečně podařilo prorazit, toho se jen tak nevzdá.

Nikdo to nečekal, zřejmě ani její muž. Kristýna Hrušínská (38) se vrátila do seriálu Ulice jen deset měsíců po narození syna Jakuba.

Měla si celkem drsně prosadit svůj názor, který byl podle všeho odlišný od toho, co chtěl její manžel Matěj Balcar (32). Režisér si prý přál, aby byla pár let doma a starala se o jejich dva syny a chod domácnosti.

S Balcarem jsou manželé už sedm let, přichází nyní první vážná krize?

Tím spíš, že prvnímu synovi Vojtěchovi (6) už je vzhledem k jeho věku potřeba věnovat se mnohem víc. O tom, že by měla zůstávat jen doma, ale herečka prý nechtěla ani slyšet.

Toužila být co nejdřív zase před kamerou a doma to mohlo nadělat hodně zlé krve. Je tedy otázka, co to s partnery udělá. Tím spíš, že Hrušínská dostává v Ulici hodně prostoru, což znamená víc času na natáčení, méně času pro rodinu.

Možná, že manžel bude nakonec tím, kdo přece jen bude muset svou kariéru obětovat a zůstat doma kvůli péči o děti. Uvidíme, jak se s tím jako chlap smíří a jestli to tak může fungovat delší dobu. Těžko předpokládat, že by se z něj stal muž v domácnosti a byl tak spokojený.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden