Moje šťastná hvězda

Manželovi už s Ryškou došla asi trpělivost

Mezi partnery je to údajně dost špatné.

Nedávno Kristýna Ryška (39) slíbila, že se po skončení seriálu Zlatá labuť bude víc věnovat rodině a dá si chvíli pauzu. Jenže je všechno jinak!

Těšila se, jak si užije klid a rodinu doma v Rožnově pod Radhoštěm. Dokonce si Kristýna Ryška (39) našla brigádu v místní kavárně. Jenže uteklo pár týdnů a už je zase v plném zápřahu. Naskočila totiž do seriálu Jedna rodina a říká se, že její manžel už to nehodlá dál tolerovat.

První manželství jí nevyšlo, na muže prý neměla čas.

Jestli si totiž Jan Ryška (45) maloval společné výlety a dovolené, tak si musí nechat zajít chuť. Ničemu ani příliš nepomáhají spekulace, že měla herečka románek s kolegou ze Zlaté labutě.

Byl zásadně proti

Povídalo se totiž, že něco měla s Petrem Stachem (49). Když se k tomu přidá to, že si herečka pronajímala byt v Praze, aby nemusela neustále pendlovat mezi hlavním městem a Rožnovem, tak by se jejímu manželovi nikdo nemohl příliš divit, pokud by byl podezíravý a chtěl mít svoji drahou polovičku alespoň nějaký čas doma. Mluví se o tom, že byl zásadně proti, aby Ryška brala další náročnou seriálovou roli.

Dnes je exmanžel šťastný po boku její kolegyně.

Spojuje je pouze syn?

Nebylo mu to ale podle všeho nic platné, ona si stejně prosadila svou. Některé hlasy naznačují, že partneři už spolu jsou víceméně jen ze setrvačnosti a proto, že je spojuje syn Toník (4). Klučina by samozřejmě byl silná motivace, proč udržet rodinu pohromadě.

Na druhou stranu to tak ale nemůže fungovat navěky. Je otázka, jak to s nimi bude dál. Věříme však, že se jim podaří manželství udržet a třeba bude i další miminko. Další těhotenství by herečce určitě slušelo. Snad se Jan Ryška do té doby nenaštve a neodejde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden