Můj kousek štěstí

Manželovi už vůbec nevěří?

Scenárista v pokušení.

Zdálo se, že našla dokonalého muže. Jana Bernášková (42)  ze seriálů Co ste hasiči či Vyprávěj po boku scenáristy Rudolfa Merknera (51) rozkvetla.

Poslední dobou se ale povídá, že se trápí. Prý začíná pochybovat sama o sobě a svého partnera až přehnaně sleduje téměř na každém kroku. Jako by snad předpokládala, že ho nachytá.

Logicky se tak nabízí otázka, zda jí byl nevěrný a ona si teď dává větší pozor. Proč by jinak měla důvod o něm pochybovat?

Mít doma scenáristu se vyplácí, už si zahrála v několika jeho seriálech.

Riziko povolání

Kolem Merknera se samozřejmě točí mnoho krásných žen. Některé z nich možná dokonce doufají, že se za ně přimluví a třeba je i obsadí do seriálu. Scenárista může být často v pokušení.

A Bernášková tím pádem jako na trní, jako herečka totiž jistě moc dobře ví, že mnohé kolegyně mohou mít na jejího muže políčeno. Pro Bernáškovou to nejsou dobré zprávy.

Tím spíš, že si malovala, jak se s Merknerem bude mít pohádkově. Že by z toho nakonec nic nebylo a přišel další stres? To už tu jednou bylo.

Trpká zkušenost

Bernáškové se nikdo nemůže příliš divit, že je podezíravá. Vždyť její expartner, divadelní režisér David Drábek (53), se kterým má dceru Justýnu (16), se k ní nezachoval pěkně.

Střídavá péče o dceru a tahanice přivodily holčičce psychické problémy, později i záněty ledvin a další nepříjemnosti. Může se scénář v pozměněné podobě opakovat? S Merknerem má syna Thedora (9).

Představa opakovaných tahanic je děsivá. Na druhou stranu o jejím současném partnerovi se říká, že se s Drábkem nedá srovnávat. Je to prý gentleman, který svoji rodinu nadevšechno miluje. Tak snad i díky tomu všem svodům odolá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden