Můj kousek štěstí
Manželská idyla je pouhým zdáním?
Křehké štěstí
Manželská idyla je pouhým zdáním?

Hvězda seriálu ZOO Veronika Freimanová (67) manželství s režisérem ukončila rázně a nekompromisně. Pak ukázala sílu, našla si nový vztah. Nezbývá než doufat, že tohle manželství už si udrží…

Pro Veroniku Freimanovou (67) byl rozvod s Jaroslavem Brabcem (68) v roce 2008 vysvobozením ze zlého snu. K tomuto období se už nechce vracet, což se jí nikdo nemůže divit. Tím spíš, že teď je už úplně někde jinde.

Bez závazků

Po boku architekta Vladimíra Boučka (67) září štěstím, ale jistě si sama uvědomuje, jak je to štěstí křehké. Nebýt několika náhod, možná by se ani dohromady nedali. Když do sebe poprvé narazili na koncertě, ještě byli oba zadaní.

Uplynulo ale deset let, byl tu další koncert a znovu náhodné setkání. S tím rozdílem, že tentokrát už neměli závazky a mohli popustit uzdu své fantazii i snům. Herečka v minulosti řekla, že se její život po rozvodu úžasně změnil.

Jistě k lepšímu! Díky němu se prý mohla posunout dál a začít objevovat věci, které jí do té doby zůstávaly utajeny. V tomto směru se zdá, že může Olze Menzelové (44), která Brabce rozvedla, poděkovat.

Manželství na cestách

S druhým manželem oba cestují, výjimkou nejsou exotické destinace. Bouček s Freimanovou mají takzvané manželství na cestách, jak s oblibou říkají. Vladimír je totiž uznávaným architektem, jezdí po celé Evropě v rámci přípravy výstav, zároveň se věnuje designu interiérů.

Hrozí nevěra?

Zatímco jeho žena, pilně pracuje doma v Česku, kde je nyní hvězdou seriálu ZOO. I časté odloučení může být recept, proč jsou stále tak spokojeni a mají si o čem povídat. Zatím si ještě nezvládli zevšednět, jeden na druhého se stále těší.

Na druhou stranu je v tom i úskalí. Už mnohokrát se stalo, že si muž či žena, kteří jsou často mimo domov, na svých „výpravách“ našli náhradu. V případě mužů to ještě umocňuje skutečnost, že v určitém věku na ně přijde druhá míza a potřebují si dokázat, že jsou stále chlapi.

Řešením bývá milenka. Někdy i o generaci či dvě mladší. V žádném případě architektovi nepodsouváme, že právě on má někde nějakou „náhradnici“.

Pevné zásady

Nakonec, Freimanová je natolik jedinečná, že vracet se k ní domů musí být radost. Ovšem historie mnohokrát ukázala, že některé věci jsou jinak, než jakými se zdají být. A že chlap může mít pevné zásady, které ovšem dokáže v jednom momentě zčistajasna porušit.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz