Moje šťastná hvězda

Manželská krize na obzoru

Za měsíc to bude teprve rok, co se Markéta (32) a Patrik (31) Děrgelovi vzali. Dalo by se tedy předpokládat, že právě tohle období pro hvězdy Ordinace v růžové zahradě bude to nejkrásnější.

Ovšem opak je pravda. Od té doby, co do toho praštili, jako kdyby se jim všechno začalo bortit. Zatímco na veřejnosti se snaží působit, jako kdyby byli tím nejzamilovanějším a nejšťastnějším párem pod sluncem, Markéta občas nechtěně prozradí něco, co má zřejmě zůstat pečlivě utajeno.

Nedávno si postěžovala, že ji manžel v podstatě utiskuje. Dokonce kvůli němu musela přetrpět i církevní obřad. Dlouho kvůli tomu musela chodit na kurzy a celá svatba tak byla zřejmě úplně jiná, než si sama ve snu představovala.

Dělá všechno, co on chce

Hvězda Ordinace v růžové zahradě také přiznala, že ji Patrik soustavně do něčeho nutí. Když se jim narodil syn Vavřinec (4), chtěl se Děrgel co nejrychleji přestěhovat za Prahu do domu, kde by se jim společně jako rodině žilo lépe.

Jenže Markéta je od dětství zvyklá žít v Praze a tahle myšlenka se jí moc nezamlouvala. Vypadá to ale nakonec, že se stejně musela muži podřídit. Teď už má totiž o stěhování opravdu uvažovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden