Můj kousek štěstí

Manželskou krizi řeší známým milencem?

O tom, že by o více volna žádala i v divadle, kde hraje kolega Jastraban, není zatím nic známo.

Jsou si stále v patách a není divu, že se povídá o jejich tajném, ale intenzivním románku. Mají k němu dost prostoru, navíc se mluví o jejich ne úplně šťastných manželstvích.

Zapadá to do sebe jako puz­zle. Stále krásná Ljuba Krbová (64) se s uhrančivým Adrianem Jastrabanem (54) dlouho potkávala v seriálu Ulice, kde mezi nimi vznikl opravdu mimořádný vztah i proto, že hráli manžele. Herec sice před nějakou dobou v nekonečném seriálu skončil, přesto se dál potkávají, hrají spolu totiž v divadelní hře Miluji tě, tak se měj.

Je volný?

Není se tedy čemu divit, že si hodně lidí povídá, jak skvěle jim spolu asi je. Oni jdou navíc spekulacím naproti, jsou neustále samý úsměv a vypadá to, že spolu nepokrytě flirtují.

A je tu ještě jedna zásadní věc, která dává drbům o jejich mileneckém vztahu mnohem reálnější základy. Oba dva totiž mají údajně problémy v manželství, přestože Jastraban svou drahou polovičku dlouhodobě úzkostlivě tají.

Povídá se dokonce, že se s manželkou už před nějakou dobou rozvedli, on se to ale snaží držet pod pokličkou. Možná i kvůli Krbové, protože kdyby byl oficiálně sám, jen by přiložil polínko k povídačkám o jejich vášni.

Tím spíš, že řeči o krizi herečky a jejího manžela Ondřeje Neffa (78) jsou už takovým folklorem českého showbyznysu. Někdo sice tvrdí, že na nich není ani zbla pravdy, jiní se ale celkem logicky ptají, proč by se jejich problémy neustále skloňovaly, kdyby neexistovaly.

Krbová se před nějakou dobou zasadila o to, aby byla její role v Ulici značně okleštěna. Mluvilo se o tom, že chce mít čas na koníčky, hlavně cestování a focení. Plány však často bývají jen aeroplány.

Hledá zábavu?

Říká se, že manžel jí většinu plánů zarazil s tím, že se těšil, že budou spolu. Což je krásné, nicméně platí to i pro Krbovou, která chvíli neposedí a pořád musí něco dělat?

To zavání spíš trápením, a právě zde se mohly objevit důvody, proč se stále častěji mluví o jejich manželských neshodách. Klidně by tak mohlo být možné, že Krbová u Jastrabana najde zábavný přístav, člověka, se kterým nemusí nic řešit, jen se spolu smějí a užívají si života.

Život v kleci?

Mohla by to pak možná rozjet a stát se tou, jakou byla vždy pověstná – bezvadnou ženskou do party, která nezkazí žádnou legraci. Její okolí se domnívá, že by jí Neff měl dát prostor k tomu, aby se mohla realizovat, jinak může jejich manželství skončit zle. Ona ho má ráda, o tom není sporu, jenže žít jako ve zlaté kleci zkrátka není nic pro ni a lze předpokládat, že by se podobných pout chtěla dřív nebo později zbavit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden