Moje šťastná hvězda

Manželskou krizi zažehnala v kuchyni

Moje šťastná hvězda

Jejich manželství se ještě před rokem mělo otřásat v základech. Moderátor Jan Kraus (67), který uvádí svůj pořad Show Jana Krause, měl se svou manželkou, herečkou Ivanou Chýlkovou (57), jisté problémy.

Někdo jí totiž „kamarádsky“ sdělil, že moderátor má mít poměr s jednou mladou kráskou. Když se to doslechla, nevěřila vlastním uším a s manželem se kvůli tomu zřejmě pohádala. On se jí to snažil vyvrátit, ale v tu chvíli to asi bylo marné.

Chýlková se každopádně nenechala rozhodit a manžela potrápila jinak. Začala se o sebe víc starat, oblékala si sexy oblečení a muži se za ní začali víc otáčet. Tím svého manžela musela pořádně naštvat.

Ve svém pořadu si stěžoval, že má doma Ivana spoustu květin od ctitelů a pro všechny společenské akce na něj nemá čas. Pak ale nastoupila

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden