Můj čas na kafíčko

Manželství Davida a Victorie Beckhamových bylo poznamenáno nevěrami.

Můj čas na kafíčko

Ukázal na ni a řekl, že si ji vezme.

Bývalý fotbalista David Beckham (48) a jeho žena, zpěvačka Victoria Beckham (49) patří k nejsledovanějším celebritám. A občas je vážně co sledovat!

Zpěvačka Victoria Beckham (49) rozhodně nepatřila jako malá k dětem, které by musely o něco bojovat. Vyrůstala v bohaté rodině a do školy jí vozily Rolls Roycem. Před ostatními dětmi se za to dokonce budoucí členka skupiny Spice Girls styděla.

Měla také problémy, které si podle peněz nevybírají, konkrétně se svou pletí. Bojovala s akné a snažila se ho zakrýt make-upem, ten si ale ve škole musela vždy na příkaz učitelky odstranit. Ačkoliv je slavnou zpěvačkou, jejím cílem bylo původně stát se baletkou. Obětovala tomu spoustu

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden