Můj kousek štěstí

Manželství Jany Paulové potřebuje nový impulz

Je tu krize?

Je možné, že v ráji zahřmělo! Zdánlivě dokonalé manželství Jany Paulové (69) má podle některých informací povážlivou trhlinu.

S manželem hudebníkem Milanem Svobodou (72) je příští rok čeká oslava padesáti společných let, což je úžasné. „Je skvělé, když má člověk vedle sebe nejlepšího parťáka a kámoše,“ naznačila hvězda seriálu Jedna rodina jak na spokojené soužití.

Ovšem povídá se, že i když se snaží svůj vztah prezentovat jako téměř dokonalý, není to až tak úplně pravda.

Jak z toho ven?

Jisté třenice mezi manželi má už nějakou dobu vytvářet fakt, že herečka možná až příliš často cestuje. Kupříkladu do Velké Británie. Její dcera se tam před časem provdala a herečka by asi byla nejraději, kdyby mohla všechen volný čas věnovat právě dceři a vnučce.

Svoboda si nejspíš představoval, že bude mít svou manželku víc doma.

Což se jí samozřejmě nemůže nikdo divit, většina babiček to tak má. Jenže za vnučkou až do Británie je to poněkud z ruky, a manžel by byl jistě rád, aby herečka trávila svůj volný čas také s ním. Paulová je tedy zřejmě tak trochu mezi dvěma mlýnskými kameny a možná si není jistá, jak z toho ven.

Rozvod?

Podle některých lidí se i proto domluvila na účasti v letošním ročníku StarDance. Je možné, že potřebuje pročistit vzduch a nechat manžela a vlastně i sebe, aby si srovnali myšlenky. Taneční soutěž jí sice také sebere mnoho volného času, současně ji ale udrží doma v Česku.

S Pavlem Zedníčkem jsou dlouholetí kamarádi a kolegové. Nyní spolu hrají v seriálu Jedna rodina.

I když jim spousta kolegů i veřejnosti závidí a přeje skvělý vztah, zároveň mnoho z nich říká, že zkrátka není možné, aby si manželé občas nevjeli do vlasů. Nikdo příliš nepočítá s tím, že by se rozvedli, to by asi bylo až to nejkrajnější řešení. Testem může být právě částečné odloučení během StarDance, kde bude nepochybně Svoboda své ženě držet palce.

Taneční soutěž může jejich vztah ještě více upevnit. Ale je tu i riziko, že to bude právě naopak. Nebyli by koneckonců prvním ani posledním párem, který se po náročném tanečním maratonu rozejde.

Má recept?

Bude asi zajímavé sledovat, jak se to mezi manželi vyvine. Dosud se jim podle všeho povedlo všechny problémy vyřešit. Herečka ale podle svých slov má recept na to, jak manželství i po letech udržet: „Změnit všechny obyčeje, denní rituály, jít do kina apod.

Zkrátka chovat se tak, jako když se lidi poznávají,“ tvrdila před nějakou dobou. Snad se jí právě tak povede vztah utužit dřív, než bude pozdě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden