Můj kousek štěstí

Manželství je v troskách?

Situaci doma by možná mohlo zachránit druhé dítě, to už by kariéra ale musela jít stranou.

Hvězda seriálu Zlatá labuť asi stojí před zásadním životním krokem, který může na dlouho ovlivnit nejen Kristýnu Ryška (38), ale také její nejbližší.

Vrátí se natrvalo k rodině do Rožnova pod Radhoštěm a slepí podle mnohých rozpadající se manželství, nebo se přestěhuje do Prahy a bude dělat kariéru? To je prý dilema, před kterým brunetka stojí.

Zlatá labuť, která jí v posledním roce zabírala mnoho času, takže musela pendlovat mezi domovem a hlavním městem, se dle všeho přestala natáčet na konci ledna. Manžel Jan Ryška (45) mohl jásat.

Zřejmě si představoval, že se jeho žena definitivně vrátí za ním a jejich synem Antonínem (3). Jenže herečce seriál přinesl nečekanou popularitu a s ní spojené další nabídky.

Je o ni zájem, mohla by zřejmě naskočit do dalších projektů. Sen každé herečky. Otázka tedy je, jak se rozhodne. Rodina, nebo kariéra?

Říká se, že manžel už nechce být věčně sám, dokonce se spekulovalo, že si za ni našel chvilkovou náhradu. Pokud je to pravda, možná už v tomhle manželství není co zachraňovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden