Můj kousek štěstí

Manželství? Jen pro silné povahy

Manžel v sobě rejžu nezapře, rád radí, ale na to by měla být herečka zvyklá...

Že manželství a mateřství není žádný med, na to si musí každý přijít sám. Uvědomuje si to také Veronika Arichteva (35), která všeho občas má, jak se lidově říká, plný kecky.

S manželem, režisérem Biserem Arichtevem (45), procházejí důkladnou prověrkou vztahu. Vychovávají malého Luku (1), což je v prvé řadě pochopitelně Veroničina starost, protože manžel natáčel minisérii Guru o samozvaném guru Járovi, který zneužíval ženy.

Partnerku však tentokrát neobsadil, ač dřív to míval ve zvyku, vzpomeňme třeba na První republiku, kde tmavovláska hrála jednu z hlavních rolí. Nezbývá než doufat, že to Veronika manželovi nevyčítá.

„Co není, může být v budoucnu. Bavíme se o nějakém společném projektu,“ spěšně ujišťuje režisér. Připouští, že jsou s manželkou v jednom kole: „Verča si dělá svoji práci a k tomu divadlo. Občas je to divočina.“

Sám má z předchozího vztahu syna Teodosia (9), a tak je zkušenější rodič než Veronika, ta však jeho dobře míněné rady odmítá. „Na každou radu přijde takový ten divný pohled. Tak říkám, ať si to tedy udělá sama,“ krčí rameny.

Do toho všeho manželé rekonstruují starý dům za Prahou a z celého srdce se modlí, aby jim během oprav nespadl na hlavu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden