Moje sladké tajemství

Miroslav Etzler a Vilma Cibulková: Manželství jim zničily drogy!

Když se před devíti lety provalilo, že manželství herců Miroslava Etzlera (57) a Vilmy Cibulkové (59) je v troskách, spekulovalo se, že v tom má prsty Etzletova tehdejší mladičká milenka Radka Pavlovčinová (33). To ale nebyla pravda!

AAni jeden z partnerů tyto spekulace nevyvracel. Po letech se však ukázalo, že všechno bylo jinak. Sama herečka totiž přiznala, že se s Etzlerem odcizili kvůli drogové závislosti její dcery Šimony, kterou má z prvního manžeství. Něco se zlomilo a manželé šli každý svou cestou.

Zdálo se, že jejich manželství nic nezlomí.

Věděla, co přijde

„Tehdy se to týkalo i mého manžela Mirka Etzlera, který k něčemu takovému přišel jako slepý k houslím. A přestože Šimonka nebyla jeho biologické dítě, zachoval se, jako by byl její vlastní otec. Zápasil s tím stejně jako já. Velmi obdivuhodně.

Vedlo to ale samozřejmě k tomu, že se naše cesty oddělily,“ svěřila se tehdy v jednom z rozhovorů. Podle ní to nemohlo dopadnout jinak. Devadesát procent manželských párů v téhle situaci se bohužel nakonec rozvede.

Drogová závislost dítěte je dokonce tak silná morová rána, že dokáže rozežrat úplně všechny rodinné vztahy, s prarodiči, se sourozenci... Herečka cítila, že lidé se k ní náhle začali chovat jinak. Odvraceli se, litovali ji. Čím méně do toho viděli, tím víc se od ní distancovali.

Dodnes jsou si blízcí

Vilma tehdy také otevřeně popsala, jak se k celé situaci postavil biologický otec Šimony. Na rozdíl od Etzlera nebyl pro Cibulkovou příliš velkou oporou. Nechtěl s tím mít nic společného. Prý s dcerou byl rád, když byla v plném rozkvětu, když to bylo hezké. To prý ale není výčitka.

Tím, že veškeré rodičovské povinnosti ponechal už na počátku na Vilmě, jí údajně vyjádřil největší důvěru. Herečka dodnes Mirka Etzlera považuje za jednoho ze svých nejbližších přátel. A rozhodně i proto, jak se zachoval v době, kdy potřebovala pomoci s tím, aby její dcera překonala démona drogové závislosti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden