Můj čas na kafíčko

Manželství Markéty Hrubešové se rozpadlo, když se objevil nový muž!

Můj čas na kafíčko

Ačkoliv si našla milence ještě jako vdaná, žádný skandál se nekonal!

Letos se Markéta Hrubešová (49) stala jednou z hvězd seriálu Slunečná. Její role tam nepatří k těm kladným, pořádně zamotává vztahy. S tím, jak je láska složitá, má zkušenosti i ve svém životě.

První stokorunu si v Československé televizi vydělala Markéta Hrubešová (49) už jako šestiletá, byly to ale těžce vydřené peníze. „Ten herecký výkon spočíval v tom, že jsem dostávala na zadek. Bohužel se celá ta scéna opakovala asi osmkrát,“ vzpomínala.

Snadné to neměla ani ve své první velké filmové roli. Musela se tam totiž svléknout úplně do naha. Markétě bylo tehdy teprve šestnáct let, takže s odvážnými scénami ve filmu Oznamuje se láskám vašim museli podepsat souhlas její rodiče.

Ti to ale brali jako přirozenou věc. Herečka sama se pak svlékla ještě víckrát a stala se erotickým symbolem. Ona sama ale bere nahotu před kamerou jako

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden