Moje sladké tajemství

Manželství ničí úzkosti

Hrozí snad, že nakonec budou muset vyhledat pomoc?

Doslova na kolena byla sražena jindy optimistická zpěvačka Hana Zagorová (74), která v poslední době bojuje se stavy  úzkosti. Strach o ni ochromuje i jejího muže, operního pěvce Štefana Margitu (64)!

Se zpěvačkou Hanou Zagorovou (74) se osud nikdy nemazlil, a snad díky tomu umí být opravdu silná. Jenže teď už je toho i na ni moc.

Jak potvrzuje její manžel, pěvec Štefan Margita (64), Hanku dohnala současná pandemická situace, kvůli které Zagorová prý nejednou propukla v pláč. Podle něj zpěvačka špatně snáší současná omezení, kdy nemůže vystupovat.

To prý ale není jediná věc, co Hance ničí psychiku. „Víte, je mi líto ztracených životů, i obrazně. Covidová omezení snášejí špatně i ti nejmladší, nemůžou vyrazit do světa, mají pocit, že jim někdo jejich život vzal. Jenže já mám pocit, že mi někdo bere čas. Že naší generaci bere čas.

Z toho je mi pořád smutno a úzko,“ říká zpěvačka, kterou zákeřný virus dostal na deset dní do nemocnice, a ještě teď se kvůli svému hematologickému onemocnění potýká s jeho následky. I přes svůj špatný psychický stav ale vyzývá všechny, aby na sebe byli opatrní a nepodceňovali důležitost opatření

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden