Můj kousek štěstí

Manželství poničila nevěra?

Nad propastí

Řidič ji vyzvedne doma v Rožnově pod Radhoštěm, odveze do Prahy a po natáčení Zlaté labutě zase rychle zpátky. Tak teď prý vypadá pracovní den Kristýny Ryšky (38).

Přitom ještě nedávno trasu absolvovala vlakem. Změna však může mít celkem jasné vysvětlení. Povídá se totiž, že potřebuje mít manžela Jana Ryšku víc pod kontrolou.

Máslo na každé hlavě?

Takže se zdá, že pobyt mimo domov omezuje na nezbytně nutnou dobu. Folklorista měl podle některých informací postranní úmysly. Asi už ho nebavilo věčně čekat na manželku.

Soukromí si herečka hlídá, za Ryšku se vdala loni v létě, mnoho společných fotek ale neukázala.

Některé zdroje uvádějí, že herečka ještě na začátku roku v Praze dost často přespávala, aby nemusela pendlovat mezi Prahou a Rožnovem pod Radhoštěm, kde spolu žijí. Teď se to ale už prý neděje. Denně sedm hodin v autě, to není žádný med, přesto to pravidelně absolvuje.

Jako by potřebovala přesně vědět, co se doma děje a omezit čas, kdy je její partner sám. Otázka tedy zní jestli manželovi stále věří. Spekuluje se i o tom, že ji už podvedl.

Ona mu to pak měla vrátit, proto ony „přespávačky“ v hlavním městě. Skloňovalo se jméno herce Petra Stacha (49), který s ní natáčel Zlatou labuť. Nějak takto mohlo skončit i její první manželství se scenáristou Matějem Podzimkem (42).

Za scenáristu Podzimka byla vdaná devět let, oba si měli najít nové partnery.

Něco tušil

Tenkrát se také hovořilo o oboustranné nevěře. Mohou to být všechno jenom drby. Faktem ale zůstává, že Kristýna Ryška své zvyky změnila, což musí mít nějaký důvod. A je tu ještě jedna věc.

Ryška podle všeho od začátku nesouhlasil s tím, aby jeho manželka brala velký projekt v Praze. Možná tušil, že to přinese problémy. Do té doby si totiž manželé žili poměrně spokojeně v malém městě a věnovali se hlavně synovi Antonínovi (3).

Jak to zvládnou?

Nikdo se asi nemůže divit, že tak obrovský životní skok s nimi mohl zamávat. Nakonec, sama herečka v jednom rozhovoru přiznala, že neví, jak všechno zvládne. Problémy na sebe asi nenechaly dlouho čekat.

Minulost je jedna věc. Teď ale asi záleží hlavně na tom, co mezi nimi bude dál. Může se ukázat jejich velkorysost, schopnost odpouštět a překlenout se přes nepříjemnosti. Nebo také ne a rozvod bude jen otázkou času.

Asi by to ale byla škoda. Tihle dva totiž působí jako docela sympatický pár. Na druhou stranu případná nevěra mohla otevřít nezhojitelné rány.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden