Můj čas na kafíčko

Manželství s nevhodným partnerem odradilo Jaroslavu Obermaierovou od dalších pokusů!

Můj čas na kafíčko

Hned v první filmové scéně musela odložit oblečení i stud.

Oblíbená herečka Jaroslava Obermaierová (75) je hvězdou seriálu Ulice a také tváří televizní reklamy na náš časopis. Před několika dny se dožila krásného životního jubilea, ke kterému jí spolu s našimi čtenářkami a čtenáři upřímně gratulujeme!

V dětství toužila Jaroslava Obermaierová (75) stát se baletkou. Kdyby bývala tímhle směrem pokračovala, byla by dnes už jako tanečnice „ve výslužbě“. Mohla mít opravdu úspěch, protože s tancem začala už v pěti letech a dostala se až na scénu Národního divadla.

Maminka jí ale tuto profesi vymluvila a dobře udělala. Díky tomu se z Jaroslavy stala herečka, a zatímco baletkou by mohla být možná do pětatřiceti let, ve svých rolích dává radost divákům i dnes.

Láska, která ji málem stála život!

Rodiče Jaroslavy se rozvedli a budoucí herečku vychovávaly maminka s babičkou. Nedlouho po rozvodu pak tatínek zemřel na

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden