Můj čas na kafíčko

Manželství s půvabnou moderátorkou si Richard Müller zničil vlastní vinou!

Můj čas na kafíčko

„Kokain ve mně vyvolával nenormální stavy úzkosti a sebevražedné stavy.“

Slovenský zpěvák Richard Müller (60), který nedávno oslavil významné jubileum, patřil vždy k bohémským typům. Málem na to doplatil i ve své kariéře a zničilo mu to spokojené manželství.

Otcem Richarda Müllera (60) byl populární slovenský herec Vlado Müller (†60), našim divákům nejvíce známý ze seriálu Přátelé zeleného údolí. Richard s ním měl velmi napjaté vztahy dlouhých dvacet let. V době Richardova vysokoškolského studia totiž otec odešel od rodiny kvůli jiné ženě.

To mu Richard nedokázal odpustit. Teprve na sklonku života k sobě hledali otec a syn znovu cestu. Definitivně v sobě ale Richard našel usmíření, až když Vlado Müller zemřel. Pochopil mimo jiné, že mnohé jeho chyby nachází

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden