Moje sladké tajemství

Manželství v ohrožení?

Nahota není herečce cizí. Odhaluje se ráda a fanoušci ji povzbuzují!

Herečka Patricie Pagáčová (34) dostala své obdivovatele nedávno do kolen. Ráda odhaluje pikantnosti ze svého soukromí na sociálních sítích, kde ji sledují statisíce lidí.

Početný zástup fanoušků je pro každou celebritu alfou a omegou popularity, občas ale přestřelí. Takový choulostivý moment odkrývající až příliš soukromí může narušit jinak harmonický vztah s partnerem.

Patricie neskrývá téměř nic.

Jen se pokochejte

Patricie to vidí jinak. Není nahota jako nahota a ukázat kousek zadečku nad hladinou jezírka, kde se oddává relaxu, považuje za úplně přirozené. Zastává názor, že je to jistá forma umění a estetiky. Hvězda seriálu Ulice patří do kategorie žen, která se rády pochlubí svými půvaby a krásou.

Hereččin manžel Tibor je v klidu. Zatím.

Je si svých předností dostatečně vědoma, tak proč trošku neprovokovat a nevábit, když ona sama to bere s humorem a nic zlého na tom nevidí. Tuto odvahu jí rozhodně mohou mnohé kolegyně z branže jen závidět. Buďte sebevědomé a nezahalujte, co je krásné, vzkazuje ženám maminka roční Bibiany.

Krásné ženy by neměly zůstávat zahaleny

Být máma podle Patricie neznamená, že žena se už nikdy nesmí svléknout. Komentáře pod její fotkou ji pobavily a všem vzkazuje, že kus odhaleného zadku prostě nemůže nikoho rozhodit. Pózování, při kterém odhalí víc ze svého sexy těla a přidá vtipný komentář, jí přijde naprosto v pohodě. Nakonec zrovna v zimě má nejhezčí figuru!

Pagáč to vidí jinak?

Hereččin manžel Tibor Pagáč (31) je zatím v pohodě. Možná i proto, že je velký kliďas a pózovaní drahé polovičky mu nevadí. Ovšem ani jeho pohár trpělivosti nemusí být bezedný, a tak se může lehce stát, že jednoho dne přece jenom přeteče.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden