Moje šťastná hvězda

Manželství všem natruc!

Až s odstupem času vyšlo najevo, jak těžké to měla MARTINA PREISSOVÁ (45) s rodiči svého manžela MARTINA PREISSE (48). Herečka musela bojovat s jejich nenávistí a odmítáním. Jak je to dnes?


Nebýt Martiny Preissové (45), kterou diváci znají například ze seriálu Anatomie života, kdoví, jestli by byl její muž Martin Preiss (48) ještě mezi živými. Byla to právě ona, kdo mu stál po boku, když na tom nebyl po psychicky  dobře, pil a pokusil se o sebevraždu. Martinovy rodiče Janu (73)Viktora Preissovy (74) tak musí asi pořádně tížit svědomí, že synovi vztah se statečnou brunetkou rozmlouvali. Jaké mají vztahy dnes? Stále ještě nemohou snachu vystát?


S rodiči svého manžela Martina Preisse, musela bojovat.

Zažila výčitky

Preissovou totiž rodiče jejího manžela dlouho nemohli vůbec vystát. Hlavním důvodem bylo, že ji vinili z rozpadu jeho prvního manželství. Jenže jí možná maličko křivdili.

Ačkoli se ti dva poznali v době, kdy byli zadaní, vztah se ženatým hercem si brunetka dlouho zakazovala, a dokonce se ho snažila nějaký čas přehlížet. Jenže to bylo nakonec silnější než ona.

To se však ani trochu nelíbilo Janě a Viktorovi Preissovým, kteří byli od samého začátku rezolutně proti tomu, aby si jejich syn s Martinou cokoli začínal. Vztah mu rozmlouvali a případná svatba byla doslova tabu.

„Tam to bylo opravdu dlouho neprůstřelné. Naši ji nechtěli. Mysleli, že mě zardousí nebo něco takového,“ směje se s odstupem času Martin Preiss. Rodiče mu prý vyčítali, že přemýšlí jiným orgánem než mozkem.

Nechtěla žít na hromádce

Když už měli doma syna Matouše (12) a byli oba rozvedení, začala mluvit herečka o svatbě. Partner se dlouho k ničemu neměl, nejspíš nechtěl rodiče moc provokovat.

„Asi jsem nebyla standardní žena, jakou by si vedle Martina představovali,“ vysvětlovala Martina s tím, že je na Preissovy zkrátka moc divoká. Svatbu si ale nakonec doslova vydupala a v roce 2009 se pár vzal.

Herečka nechtěla žít na hromádce, přišlo jí to nevhodné, když už měli syna. Slavní rodiče nakonec pochopili, že jsou si ti dva souzeni, a přijali Martinu do rodiny. „Beru je jako vlastní krev. Kdyby se cokoli stalo, postarám se o ně, jsou mojí rodinou,“ říká dnes Preissová o jejich vztahu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden