Moje šťastná hvězda

Marcela Březinová: Konečně má opět vedle sebe muže!

Vzal si život jako její matka

Osud zpěvačky MARCELY BŘEZINOVÉ (56) je nejspíš všem známý. Její muž ZDENĚK ŠVARC (†57) před lety spáchal sebevraždu a od té doby byla Marcela sama. Teď se ale vše změnilo!

Na první pohled působí jako drsňačka. Co jiného jí také zbývá? Ve svém nitru má rány, které se těžko zacelí, a možná i proto musí mít tvrdší slupku pokrytou tetováním. Kdysi dávno se jí oběsila maminka. Stejný způsob odchodu z tohoto světa zvolil pomnoha letech i její muž, hudebník a skladatel Zdeněk Švarc. Už je to šest let a teprve až nyní vyšlo najevo, že rebelské srdce zpěvačky nejspíš opět hoří láskou.

Zdeněk Švarc Marcela Březinová

Nechce ho přiznat

Na zpěvačku prasklo, že se schází s mužem, který by v jejím životě mohl zastat pozici jejího nového partnera. Samotná zpěvačka je ale opatrná a nechce o své nové lásce nic říci. „Ano, přátelím se s jedním mužem,“ prozradila s tím, že víc ale nechce ze soukromí prozrazovat.

Stále myslí na manžela

Březinová se ovšem nevyhýbá otázkám, které se týkají jejího zesnulého manžela. Samozřejmě ho stále nemůže vymazat z hlavy, ví ovšem, že musí jít dál. „Člověk se s tím pořád srovnává, se Zdeňkem jsme spolu byli dlouho,“ říká Marcela s tím, že vztah jí přeje nejen okolí, ale i dvě děti, které se Švarcem má. Tak snad konečně to je ten pravý.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden