Můj čas na kafíčko

Marcela Březinová nejprve vůči manželovi cítila zlobu za to, co udělal, ale už mu odpustila!

Můj čas na kafíčko

„Po smrti svého muže jsem dva měsíce nemohla dělat vůbec nic. Nemohla jsem zpívat, nevěděla jsem ani, kdo jsem.“

Dva z nejbližších lidí zpěvačky Marcely Březinové (60) odešli ze světa dobrovolně.  V mládí se musela vyrovnat se sebevraždou maminky, o řadu let později jí pak nečekaně šokoval její manžel.

Ačkoliv se Marcela Březinová (60) narodila v severozápadních Čechách, konkrétně ve městě Podbořany, vyrůstala v pražských Dejvicích. Část dětství ovšem strávila na exotickém místě, v Libyi, která tehdy nebyla válečnou zónou jako dnes. Tatínek Marcely byl zubař, maminka letuška a oba tam našli uplatnění.

Dětskou sestrou se nestala

Od osmi do jedenácti let chodila Marcela v Libyii do klášterní školy. Ta patřila Američanům a budoucí zpěvačka tam získala dobré základy angličtiny, které si pak udržovala celý život. Díky svému otci si Marcela už v dětství vypěstovala dobrý hudební vkus.

Poslouchala z gramodesek slavné zahraniční jazzové zpěvačky. Poctivě také cvičila hru na klavír, i když ji cvičení pod kontrolou maminky příliš nebavila. Otec si přál, aby se z Marcely stala lékařka, určitě neplánoval, že by jeho dcera měla dělat kariéru v zábavním průmyslu.

Marcela proto studovala na střední zdravotnické škole, souběžně s tím ovšem chodila i na

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden