Moje šťastná hvězda

Marcela Holanová má nekonečné trápení s domem!

Oprava staré vily se proměnila v peklo

O problémech, které si MARCELA HOLANOVÁ (65) užila s rekonstrukcí vily v Modřanech, jsme vás už informovali. Její trýznění ale ani nyní nebere konce! Snaha učinit ze zdevastované ne- movitosti domov ji stojí spoustu sil i peněz.

Místo klidu si zpěvačka Marcela Holanová užívá jen neustálé vrtání, bouchání, prach a nepohodlí. Jak sama říká, žije mezi maltou a cihlami, a zatím to nevypadá, že by se měla její situace výhledově nějak zlepšit. Opravy se táhnou už od roku 2001. První rekonstrukci řemeslníci údajně totálně zpackali a zpěvačka kvůli ní přišla o spoustu peněz. Navíc se musela svého práva domáhat se u soudu, což jí na psychické pohodě rozhodně nepřidalo. Ten sice uznal, že špatně provedeným zásahem byla Holanová poškozena, druhá strana se však odvolala a zpěvačka tak stále není s povedenými řemeslníky vyrovnaná. Opravy stařičké vily, kterou zdědila po svých předcích, tak stále neberou konce a podle některých zdrojů je Marcela už značně vyčerpaná. Lituje, že se vůbec do rekonstrukce pouštěla? A nezvažuje, že by vilu raději prodala?

Dělníci mají přednost

Přestože má zpěvačka oporu ve svém partnerovi BOHUMILU PIKHARTOVI (52), co se týče po- tíží s domem, jí moc nápomocný není. I když by možná hodně chtěl. Než aby tak Marcela trávila čas se svým miláčkem, obskakuje dělníky na stavbě. „Rekonstrukce je stále na denním pořádku. Moje hlavní starost je péče o řemeslníky. Doufám, že dům úspěšně dokončím a pak budu šťastná,“ posteskla si zřejmě velmi vyčerpaná zpěvačka.

Vily se nechce vzdát

O prodeji domu nechce Holanová ani slyšet. „Chci udělat radost svým předkům, kteří mi ten dům předali. Nerada bych ho nechala ve stavu, v jakém byl,“ svěřila své důvody, proč se nechce vily vzdát. Její touha ji ale pomalu ničí. Doba její největší slávy je už bohužel dávno pryč, a tak peněz není nazbyt. Přespávání na staveništi a vědomí, že drama, které začalo už před 15 lety, stále nemá konce, musí být velmi únavné. Náročnost svého rozhodnutí si prý uvědomuje, polevit ale nehodlá. Nezbývá než doufat, že se v blízké době dočká zpěvačka finančního odškodnění za zničený dům a rekonstrukce se tím urychlí. V opačném případě není vyloučené, že ji starosti kolem zděděného domu srazí na kolena.

Rekonstrukce domu ji dává pěkně zabrat!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden