Můj kousek štěstí

Marcela Holanová: Obviněna z alkoholismu

Sudičky nebyly na Marcelu Holanovou (70) zrovna nejlaskavější, daly jí do vínku spoustu trápení. Statečná zpěvačka se snaží těžkými životními zkouškami procházet se ctí a nenechat se jimi udolat, ale je toho na ni opravdu příliš. Už celé roky ji mimo jiné zrazuje zdraví.

V současné době zápasí s nadváhou a vypadá unavená a oteklá, a tak se zákonitě vyrojily spekulace, že si občas přihne. „Já bych vám opravdu řekla, kdyby se u mě tohle dělo,“ vehementně se brání zrzka.

„Stejně byste se to jednou dozvěděli. Ale tak to není. Vím, že jsem v poslední době přibrala a jsem oteklá,“ konstatuje. Má za sebou totiž další operaci, nejnověji kyčle.

Péče nejen o maminku je teď na synu Karlovi.

Kvůli bolestem nevydrží dlouho stát, vystupuje-li na pódiu, pořadatelé přinášejí židli. Je ovšem obdivuhodné, že nehledě na zdravotní potíže rusovláska stále zpívá před publikem a nedá si to vzít, neboť ji to nabíjí energií.

„Sama nejsem spokojená, jak teď vypadám,“ připouští. Po operaci ale musela ležet, o žádném cvičení nemohla být ani řeč. „Chci s tím určitě něco dělat,“ slibuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden