Můj kousek štěstí

Marek Eben: Starý a unavený. A dře jako soumar

Už by si také mohl odpočinout. Vlastně to sám naznačuje. Připadá mu, že moderovat televizní taneční soutěž StarDance poosmé je příliš, obává se, že pro diváky už to může být nuda.

Pravděpodobně se rovněž trochu nudí. Nicméně Marku Ebenovi (58) nezbývá než pokračovat, táhnout tu káru dál, jak se říká. Vzhledem k tomu, že jeho žena Markéta Fišerová (56) je už třicet let upoutaná na invalidní vozík, musí moderátor vydělávat jak o život.

Vybudoval bezbariérový dům v Karlových Varech. Vyděsila ho totiž povodeň v roce 2002, tehdy voda zaplavila výtahovou šachtu pražského domu, kde s manželkou bydlí. Markéta se nemohla dostat do čtvrtého patra.

A tak to Eben frajersky vyřešil – novým domem. Původně ho plánoval jako chalupu, ale žena se do něho tak zamilovala, že v něm pobývá většinu roku. A Eben statečně dře, aby to všechno zaplatil. Z nudy, pochopitelné únavy či zoufalství se občas pustí na tenký led.

Nedávno si stěžoval, že se s ním lidé chtějí fotografovat. Že by džentlmenovi jeho formátu scházela pokora? Kromě toho se na obrazovce pouští do lechtivých poznámek ohledně dekoltů některých dam..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden