Moje šťastná hvězda

Marek Vašut: Věčně jen studoval

Své mládí strávil především ve škole, protože se o herectví chtěl dozvědět úplně všechno. Herec MAREK VAŠUT (58) už však dnes filmovým rolím příliš neholduje. Dává přednost moderování.

Už jako malý kluk měl blízko k herectví a toužil se o něm dozvědět úplně všechno. Před kamerou se poprvé objevil už v pěti letech a to ve filmu Káťa a krokodýl. Marek Vašut (58) vystudoval základní jazykovou školu a poté zamířil na gymnázium Jana Nerudy, které zakončil maturitní zkouškou.Poté pochopitelně směřoval na pražskou AMU, kterou také úspěšně dokončil.

Bez soukromí

Školních znalostí měl dost, tak se přesunul k praxi. Své první role odehrál v Národním divadle v Brně. Jako herec se taky dostal do USA, kde si zahrál například po boku Anthonyho Hopkinse (81).Zahrál si skutečně ve spousta filmech a seriálech, můžete ho vidět například v seriálu Doktorka Kellerová nebo Doktoři z počátků. V roce 1992 Vašut ukončil své angažmá v Národním divadle a chtěl se začít věnovat taky něčemu jinému.

Asi není typ, co může mít všechno

Začal podnikat v oblasti módy, ale po čase opět začal spolupracovat s televizí. Dnes je s televizí v úzkém spojení, ale nikoliv kvůli natáčení filmů, ale jde především o moderování a dabování. Moderoval různé společenské akce a také například obnovenou televizní show Chcete být milionářem? V pracovním životě se mu vede dobře, ale v soukromí to trochu pokulhává.Stále je bez té pravé ženy a bez dětí, navíc ho trápí deprese a další psychické problémy. Měl sklony k alkoholismu a také se v minulosti pokusil o sebevraždu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden