Můj čas na kafíčko

Mareš se bude ženit. Zase s Monikou!

Mareš se konečně rozhoupal! Bude podruhé už o něco věrnější?

Jeden z nejvyhledávanějších moderátorů Leoš Mareš (41) se rozhodl do toho konečně po více než dvou společných letech s přítelkyní a módní redaktorkou Monikou Koblížkovou (36) praštit a požádat ji o ruku! Sňatku už nic nebrání, protože Leoš se nechal letos v květnu po devíti letech konečně rozvést se svou bývalou manželkou Monikou Marešovou (42), se kterou má dva syny.

Bylo tedy jen otázkou času, kdy den D s žádostí o ruku nastane. „Když přišla TA chvíle, vyndal jsem krabičku. Monika mi pak řekla, že jí to vůbec nedošlo. Myslela si, že je to nějaký dárek. No, a pak už jsem klečel,“ popsal už druhý jedinečný moment svého života, který chystal dva měsíce, známý moderátor.

Moderátor se plácl pořádně přes kapsu! Budou lítat miliony?

Svou první ženu žádal také originálně v pronajatém kinosále. Tentokrát žádal při jejich společné písničce od Coldplay a soukromém ohňostroji jen pro Moniku na terase mariánského hotelu, ale ještě stihl ten samý den ráno požádat o svolení jejího tatínka. A kdy bude svatba? Bude tak pompézní jako ta první, která mu nevydržela, v zámecké kapli sv. Josefa? Nebo se už poučil?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden