Můj čas na kafíčko

Mareše na pódiu překvapil Mistr!

Že nikdy neuvidíte rapujícího Karla Gotta v kožichu? Velký omyl!

Do půl těla nahý moderátor a bývalý rapový zpěvák Leoš Mareš (41) nebyl na jeho dvou mega koncertech, které sám pořádal, tím největším překvapením! O to se senzačně postaral několikanásobný zlatý slavík Karel Gott (77).

Na jeviště přišel naprosto nečekaně, že ani sám Leoš nevěděl, že se koncertu má Mistr zúčastnit. A aby toho nebylo málo, Gott přišel v jednom z Leošových černých kožichů a v bílém tričku s nápisem „Mám rád Leoše Mareše“. Všem tak spadla čelist včetně rapujícího zpěváka, kterému údajně nechybělo moc, aby zatlačil slzy dojetí. Karel tak opět dokázal, že i s jeho zdravotním stavem a v jeho věku si umí udělat srandu sám ze sebe a rozhodně ještě nepatří do starého železa.

Karel si s Leošem na pódiu dokonce chvíli zarapoval.

Co mu ale nejen poslední dobou dělá trochu vrásky na čele je jeho nejstarší dcera Dominika (43), která žije trvale ve Finsku a navíc se se svým vlastní slavným otcem od doby, kdy přepsal veškerý majetek na svou ženu Ivanu (41) příliš nebaví. Přijede aspoň na jeho velký koncert do divadla Hybernia 31. května? „Na tátův koncert do Prahy nepřijedu, mám spoustu pracovních povinností ve Finsku,“ řekla rázně Dominika. Prolomí se tedy ledy téměř po roce v létě, kdy se Karel chystá oslavit už 78. narozeniny?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden