Můj čas na kafíčko

Marešova reality show s dítětem nese balík

Můj čas na kafíčko

Manželům Marešovým se narozením dítěte úplně změnil život. Paní Monika se doteď byla zvyklá starat jen o šaty a nekončící dovolené v exotice.

Leoš Mareš (45) a jeho manželka Monika (41) se celé měsíce udržovali v napětí, jakého bude miminko pohlaví. Z pověrčivosti? To sotva. Mareš totiž dokáže zpeněžit úplně cokoli. I narození vlastního dítěte.  A zase bude na další fáro?

Ruku na srdce, ona ta hra na překvapení byla také dobře rozmyšlený tah, i když s nečekaným koncem. Když moderátor Leoš Mareš (45) prohlásil, že nebudou dopředu zkoumat, zda se „mimi“ vyvíjí do kluka, či do holčičky, věděl naprosto přesně, že to k jeho Instagramu přitáhne další zvědavé fanoušky.

A začal svůj profil zásobovat zprávami, ale hlavně fotkami s těhotnou manželkou Monikou (41), jak se na příchod potomka chystají. Asi nejvíc bodoval zábavný časosběrný filmeček o tom, jak sestavují luxusní postýlku, nicméně fotky ukázaly podstatnou věc.

Marešovi si na překvapení nehráli: z příprav i ladění dětského pokojíčku bylo znát, že počítali

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden