Můj kousek štěstí

Mariana Prachařová: Nový byt. Do něj nový chlap?

Krásná blondýnka se raduje z nového bytu na Letné, přenechala jí ho kamarádka. A tak teď Mariana prožívá radostné období, což znají všichni, kdo se stěhují do nového a zařizují si hnízdečko podle svého vkusu.


Vsadila na jemnost a ženskost, zakládá si na růžových doplňcích, líbí se jí také moderní severský styl, potrpí si na bílé kousky nábytku. Delší dobu bydlela u matky Dany Batulkové (63) v pražských Kolodějích, kam se uchýlila vzhledem k rozmachu koronaviru, a nejen kvůli tomu.


Batulková dceru vykrmila a teď ji může s klidným srdcem poslat do světa.

Byla tam i na výkrmné kúře, protože dramaticky zhubla, skoro to vypadalo na anorexii. Je tudíž dobrým znamením, že se Mariana, která jako by slavné mámě z oka vypadla, chystá na samostatný život.

Ostatně odejít z rodného domu bylo asi už na čase, neboť tam prodlíval i její rozvádějící se bratr Jakub (37), a Batulková si stěžovala, že mezi sourozenci dochází ke sporům. „Oni se občas i hádají, jsem z toho nervózní,“ poznamenala nešťastně.

Nejspíš i proto se dcera rozhodla pro nový byt. Tam by se jistě hodil nový chlap. Držíme palce, aby ho tam Mariana spolu s květináči, poličkami a ubrusy co nejdříve dopravila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden