Můj kousek štěstí

Marie Doležalová: Být mámou je o nervy

Jaké je to být mámou si žádná žena na světě neumí představit, dokud se jí opravdu nestane. O tom se na vlastní kůži přesvědčila i Marie Doležalová, hvězda seriálu Comeback či jedné ze sérií taneční soutěže StarDance.

"Nestíhám popravdě často ani umýt nádobí," přiznává k smrti unavená herečka, která nikdy dřív netušila, jaká je mateřství ve skutečnosti dřina. "Malá teď leze, trochu chodí," popisuje nejnovější pokroky dcery Alfrédy (1).

Jedná se tedy o náročné období, kdy se matky nezastaví, protože za čilými batolaty musí pořád běhat a hlídat, aby nespadla a neporanila se. "Někdo se mě nedávno ptal, jak se mi kombinuje mateřství s prací.

Odpověděla jsem, že to vlastně nekombinuji," říká Marie s tím, že je prostě doma, jinak by se to snad ani nedalo zvládnout. "Když dceru v půl osmé večer uspávám a představuji si, že by se v téhle době rozhrnovala opona, nevím, kde bych na hraní vzala energii a sílu," povzdechla si partnerka tanečníka Marka Zelinky (33).

Dvojice se seznámila při taneční soutěži StarDance. "Samozřejmě že doma tančíme," směje se Marie. Zjevně to myslí jako vtip. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden