Moje šťastná hvězda

Marie Rottrová: Manželská krize a nedostatek peněz?

S manželem už si vůbec nerozumějí? Oblíbená zpěvačka Marie Rottrová (77) na sebe neprozřetelně práskla, že zatímco její milovaný muž Milan Říha (61) rád a často jezdí na aktivní dovolené, při nichž každý den dělají něco jiného, ona je spíš válecí typ, který si rád posedí a poleží.

Dovolená o samotě

Je ráda, když si může lehnout na pláž a celý den vůbec nic nedělat. Což ale Říha rozhodně nevydrží, už po pár minutách vždycky vymýšlí, do čeho by se zase pustil. Co ale s tím? Její přátelé se nechali slyšet, že chce proto prý jet zpěvačka letos v létě na dovolenou poprvé sama.

Podle všeho si ale s manželem přestává rozumět i v jiných věcech než ohledně dovolené. Pořádá jeden koncert za druhým a nechybí skoro na žádném festivalu. A to jí bude za necelé tři roky osmdesát. Zatímco jiné její kolegyně si v tomto věku užívají klid a pohodu, ona je se svými fanoušky častěji než s manželem. Když jsou totiž spolu příliš dlouho, údajně se často hádají.

Různé představy

Každý má totiž jiné představy o tom, jak trávit volný čas. A protože je Rottrová stále ve společnosti, ve volném čase se lidem snaží vyhýbat.Ovšem Říha je velmi společenský muž a nenechá si ujít žádnou akci a s kamarády a kamarádkami by prý i rád jezdil na dovolenou. To ale Rottrová, která si střeží soukromí jako oko v hlavě, nepřipustí. Podle přátel začíná být víc než kdy dřív patrné, že je mezi nimi šestnáctiletý rozdíl.Jenže koncertovat prý Rottrová nejenže chce, ale i musí. A to z ryze finančních důvodů. Z důchodu by prý nevyžila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden