Můj kousek štěstí

Muži se jí báli. Mrzelo ji to

Podle první dámy českého soulu Marie Rottrové (79) cítí muži z úspěšných žen strach, což vypozorovala během kariéry. Komplikovalo jí to život.


„Obvykle se muži báli se mnou navázat kontakt,“ připouští. „Někdy se snad velmi opatrně a jemně pokusili něco naťuknout a honem utíkali pryč. Tuhle zkušenost mám s většinou mužů.“ Nezbývalo než se porozhlédnout mezi hudebníky, což byl svět, který důvěrně znala. Navíc muzikanti nebyli zdaleka tak ostýchaví jako muži jiných profesí.


S Milanem Říhou se brali v roce 2016 po jedenácti letech vztahu.

„Přitom já ráda vzhlížím k někomu úspěšnému z jiného oboru,“ říká zpěvačka. Bylo to marné, interesantní chlapíci, o které by třeba i měla zájem, se topili v rozpacích, koktali a prchali. Z tohoto pravidla existuje podle Marie jediná výjimka, chlápci venčící psy.

„U pejskařů je to trochu jinak, to je zvláštní sorta lidí, ti se mezi sebou dají do řeči,“ míní. Jenže žádný vhodný pejskař se nikde ve Strašnicích, kde bydlela, nevyskytoval. Kupodivu se našel zemědělský inženýr bez psa, je jím Mariin třetí manžel Milan (63). Zčistajasna zaťukal a přinesl dva košíky jahod. Spolu jsou už šestnáct let.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden