Moje šťastná hvězda

Marie Rottrová riskuje přízeň svých fanoušků!

Ohrozila úspěch svého koncertu?

Už jen několik měsíců dělí zpěvačku MARII ROTTROVOU (74) od největšího koncertu kariéry. Ten se má v pražské O2 Areně uskutečnit 20. prosince. Pokud chce, aby její životní vystoupení bylo úspěšné, měla by dělat všechno proto, aby do velké haly přišlo fanoušků co možná nejvíc. Místo toho se Rottrové dost nešťastně povedlo české publikum odsunout na druhé místo.

Během odpočinku po menším komorním koncertu na Štrbském plesu na Slovensku si zpěvačka pustila pusu na špacír, když se svěřila, že na Slovensko ráda jezdila už v dobách, kdy ještě existovalo Československo.

Navíc prozradila, co přesně má na svých slovenských fanoušcích ráda . „Publikum tady bylo jiné než v Čechách. Temperamentnější a natěšenější,“ prohlásila. Nejspíš si sama vůbec neuvědomila, jaký vzkaz právě svým českým příznivcům poslala.

O to zajímavější bude sledovat zájem o vstupenky na očekávaný pražský prosincový koncert. Vezmou čeští příznivci její vyzdvihnutí těch slovenských jako urážku a koncert budou bojkotovat, nebo to naopak přijmou jako výzvu a budou chtít zpěvačku přesvědčit, že největší a nejlepší je domácí podpora? To se ukáže až koncem prosince. Už teď je ale jasné, že určitě nebude zpívat v prázdné hale.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden